Verdensungdomsfestival 2017

Tilmelding

Der er åbent for tilmelding af deltagere på Verdensungdomsfestivalen frem til og med søndag d. 14. maj 2017. Festivalen finder sted i Rusland i den nyligt olympiske værtsby Sotji fra d. 14.-22. oktober. Ved rettidig tilmelding betales hotelovernatning og fuld forplejning af værtslandet. Inden festivalen betaler deltagere dog et symbolsk støttebeløb til den FN-anerkendte organisation WFDY, der forventes at blive på omkring 500 kr. (endeligt beløb vedtages i slutningen af maj).

Som med mange andre lande udenfor EU, kræver indrejse i Rusland et rejsevisum. Alle der tilmelder sig Verdensungdomsfestivalen modtager imidlertid et gratis gæstevisum forud for festivalen. Udfyld venligst formularen herunder og følg de videre instrukser, hvis du ønsker at deltage i Verdensungdomsfestival 2017. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 42502017.

En oplevelse for livet...

Tilmeld dig nu!

Verdensungdomsfestival 2017 bliver det største internationale ungdomsevent i årtier. Tilmeld dig senest d. 14. maj. Styrk den internationale solidaritet!